lesrevistes.com
destacats de la setmana
CONTINUA OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER AL FÒRUM ESPAI CATALÀ DE PREMSA
El proper dia 10 de novembre tindrà lloc la inauguració del Fòrum Espai Català de Premsa. La inscripció encara és oberta per aquells que vulgueu prendre part en aquest esdeveniment.
EL TRIANGLE ARRIBA A OCCITÀNIA
La setmana passada El Triangle va posar en marxa una nova secció dedicada a l’actualitat d’Occitània, escrita en occità, des de la seva nova delegació a Tolosa Llenguadoc.
SÀPIENS RECORDA ELS GUIES DELS PIRINEUS
Sàpiens fa una reconstrucció, a través dels testimonis de cinc passadors dels Pirineus, de la història d’un temps en el que aquesta serralada era la porta de la salvació i la llibertat per a molts fugitius arribats d’Europa.
BC+R PROPOSA ESTILS ACOLLIDORS I ORIGINALS
Estils acollidors i originals pensats expressament per convertir la cambra de bany en un nou espai personalitzat, càlid i amable.
LA REVISTA AURIGA ORGANITZA EL SEU IV FÒRUM A PERPINYÀ
Els dies 8 i 9 de novembre tindrà lloc en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Perpinyà 2008 el IV Fòrum Auriga que enguany serà un monogràfic titulat: “El centenari de l’inici de les excavacions dels jaciments d’Empúries (Alt Empordà) i Rúscino (Rosselló). Homenatge a Rémy Marichal”.
L’ERA REP EL PREMI NACIONAL DE CULTURA POPULAR
Agrocultura fa menció especial a la concessió d’aquest premi per part de la Generalitat de Catalunya a l’Era, l’associació que impulsa el projecte d’aquesta revista.
JA POTS FER LA TEVA SUBSCRIPCIÓ DIGITAL A TRAVÉS DEL NOSTRE PORTAL
Ja és possible realitzar la subscripció a l’edició digital de més de trenta publicacions a través del web de les revistes.cat.

Donar-se de baixa

appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla de Catalunya 20, 4t. 08012 Barcelona
appec@appec.net