lesrevistes.com
destacats de la setmana
EL VERITABLE VALOR DE L’ART A BONART
Sota el títol «Art “pobre” en temps de crisi» Bonart vol reflexionar en el seu reportatge central sobre el veritable valor de l’art arran de la crisi evident que pateix el sector de les subhastes.
LLETRES JA TÉ AL CARRER EL DARRER NÚMERO DE L’ANY
Sota el títol «Una certa glòria» la revista Lletres exposa en el seu número 36 diverses crítiques i articles referents a les lletres catalanes.
LA INFLUÈNCIA DE LA GLOBALITZACIÓ SOBRE ELS VALORS DEL PLANETA
Un número especial, el que arriba aquest desembre amb Valors. Per començar, en aquesta ocasió no es tracta d’un valor en concret, sinó com el procés de globalització influeix en la transmissió de valors arreu del planeta.
EL RECICLATGE INDUSTRIAL ÉS EL TEMA CENTRAL D’ AZ/MAGAZINE
Escucurucuc Edicions, amb la col•laboració de l’Agència de Residus de Catalunya, publica aquest particular diccionari que analitza més de 25 sectors industrials.
ESPAI DE LLIBERTAT PRESENTA UNA ENTREVISTA AMB NOAM CHOMSKY
El número 52 d’Espai de Llibertat ofereix una entrevista en profunditat amb el professor Noam Chomsky i reflexiona sobre el capitalisme.
JA ÉS A LA VENDA EL NÚMERO DE TARDOR DE L’ESPILL
El número 29 (tardor 2008) de L'Espill publica un dossier sota el títol “Traduir Literatura” amb articles de Henri Meschonnic, Bernat Puigtobella, Maria Bohigas, Lawrence Venuti, Carme Arenas, Arnau Pons i Simona Skrabec.

REVISTA MUSICAL CATALANA COMMEMORA ELS 150 ANYS DEL NAIXEMENT DE PUCCINI
La figura de Giacomo Puccini és abordada des d’una òptica diferent a la que és més coneguda en el darrer número de l’any de Revista Musical Catalana.

Donar-se de baixa

appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla de Catalunya 20, 4t. 08012 Barcelona
appec@appec.net