lesrevistes.com
destacats de la setmana
SERRA D’OR CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI
Aquest any 2009 se celebren 50 anys del començament de la segona etapa de Serra d’Or, una fita històrica que la revista vol compartir amb els seus lectors.
ONGC PARTICIPA EN EL FÒRUM MUNDIAL DE MITJANS LLIURES DEL FÒRUM SOCIAL MUNDIAL
La revista ONGC, de pensament polític, solidaritat, cooperació i relacions internacionals, va assistir al Fòrum que va tenir lloc la setmana passada a la ciutat de Bélem (Estat de Pará, Brasil).
L’APPEC PUBLICA EL 6È NÚMERO DE “LA REVISTA DE LES REVISTES”
La revista recull les darreres notícies de l’APPEC, entre les quals destaquen la publicació del llibre Un país de revistes i els diversos acords als quals ha arribat l’APPEC amb institucions durant el 2008.
EL MERCAT DE FLOR I PLANTA ORNAMENTAL DE CATALUNYA ORGANITZA UN TALLER TEMÀTIC
Amb motiu de la diada de Sant Valentí, El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya va realitzar un taller pràctic el passat 2 de febrer. Durant aquest any se n’organitzaran diversos amb motiu de diferents esdeveniments.
DESCOBRIR CATALUNYA RECORRE L’ALT CAMP
El Descobrir Catalunya del mes de febrer, tot coincidint amb la temporada dels calçots, dedica les seves pàgines a donar a conèixer la comarca de l’Alt Camp i ens ofereix 40 motius per endinsar-nos-hi.
ILLACRUA TRACTA EL TEMA DELS SENSE SOSTRE
Illacrua centra el seu primer número de l’any en els “sense sostre”, una realitat que existeix en cadascuna de les nostres ciutats.

ESPORTS D’HIVERN PORTA L’ACTUALITAT DE LA NEU
La revista Esports d’hivern dedica el seu segon número de la temporada a fer-nos-en un repàs i a valorar la Copa del Món 08/09.

Donar-se de baixa

appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla de Catalunya 20, 4t. 08012 Barcelona
appec@appec.net