lesrevistes.com
destacats de la setmana
EL TRIANGLE PRESENTA LA SEVA VERSIÓ DIÀRIA A TRAVÉS D’INTERNET
L’empresa editora d’El Triangle ha posat en marxa El Triangle Diari a través de la xarxa. Es podrà trobar diàriament a www.eltriangle.eu. En aquesta nova versió hi participa tota la redacció d’El Triangle.
LA REVISTA CARAMELLA FA DEU ANYS
La celebració d’aquest aniversari coincideix amb la sortida al carrer del seu 20è número. Caramella, la revista sobre cultura popular, dedica aquest darrer número a l’element del foc en les festes catalanes.
LA REVISTA ESTRIS GUARDONADA ALS PREMIS DEL CONSELL MUNICIPAL DE BENESTAR SOCIAL ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
La revista Estris de la Fundació Pere Tarrés va rebre el passat 2 de febrer, de mans de l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, la menció especial en la categoria de premsa als Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació.
LA REVISTA MÈTODE PRESENTA L’AUTOBIOGRAFIA DE DARWIN
Amb motiu del bicentenari del naixement de Charles Darwin, Mètode dedica el seu número 60 a la figura del naturalista anglès.
BORJA DE RIQUER REFLEXIONA SOBRE LA GUERRA CIVIL A L’AVENÇ
L’historiador exposa el seu punt de vista des de la seva posició de president del consell assessor del Memorial Democràtic.
L’ART D’AVANTGUARDA DE LA COSTA BRAVA A BONART
De Cotlliure fins a Blanes la revista fa un recorregut per totes les mostres d’art d’avantguarda que es troben al llarg de les viles de la costa.

L’ACTUALITAT DE LA DECORACIÓ DE BANYS I CUINES A BC+R
BC+R ofereix banys que donen prioritat al relax i al confort, mostra les darreres tendències en banyeres i presenta cuines que es transformen en un vestit a mida de l’usuari.

Donar-se de baixa

appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla de Catalunya 20, 4t. 08012 Barcelona
appec@appec.net