Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Gavarres descobreix els primers temps d’estiueig > La revista parla de les primeres famílies que estiuejaven, on anaven i com hi arribaven.
Carretó de compraLes revistes Top Girona i el futur de la Costa Brava >Top Girona aposta per una reconversió que torni al moment germinal del passat i a una època de sentir-se ben avingut amb el paisatge, la cultura i l’estil de vida.
 
Revister
Carretó de compra Revista de Catalunya presenta el seu número 250 > El proper dimarts dia 7 de juliol tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col•legi de Periodistes de Barcelona l’acte de presentació del número 250 de la Revista de Catalunya.
Les revistes
Carretó de compra El Triangle presenta els negocis de la crisi > Cobradors de morosos, cases d’empenyorament, tallers mecànics, hamburgueseries,… són algunes de les feines que funcionen millor en temps de crisi.
Les revistes
Carretó de compra La revista Unió repassa l’actualitat de les colles sardanistes > Unió repassa les cites més importants del Campionat de Catalunya i dedica el reportatge central a la cloenda del Campionat de 2008.
 
Opinió
Ara que s’acompleix el centenari de l’Exposició Regional Valenciana de 1909, Saó ha volgut analitzar i valorar, ni que siga succintament, algunes de les conseqüències d’aquell magne esdeveniment social, que tantes ressonàncies humanes, econòmiques, arquitectòniques i culturals comportà. I per a situar-nos en l’any i la societat en què tingué lloc, ha demanat la col.laboració de quatre estudiosos. Revista Saó, núm 339
 
Les revistes
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat