Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Alberes publica el seu primer número > La revista publicada per Editorial Gavarres compta amb la participació d’una cinquantena de col•laboradors i recull testimonis de les comarques de l’Alt Empordà, el Rosselló i el Vallespir.
Carretó de compraLes revistes The Bad Plus són portada al Jaç > El trio nord-americà, sorprenent i políticament incorrecte, és entrevistat a la revista Jaç.
 
Revister
Carretó de compra La Lluna en un Cove s’adhereix a l’APPEC > La publicació mensual de relats de ficció en català forma part des del mes de juliol del conjunt de revistes que conformen l’Associació.
Les revistes
Carretó de compra Gènere i cos a L’Espill > L'Espill dedica un dossier a la relació entre gènere i cos, i explicita la gran importància de la construcció social i cultural de les imatges home/dona.
Les revistes
Carretó de compra Les dificultats en la conducció per a la gent gran a Temps de viure > La revista planteja com els conductors sèniors han de doblar la prudència a l’hora de portar un vehicle.
 
Opinió
Ara si que s’acaba el curs. I venen les vacances. El temps de descansar. El temps dels plaers, del gaudi, del dolce far niente. Un plaer que no sempre sabem viure amb naturalitat, tan obsessionats com estem per la feina, per les mil coses que omplen el nostre dia a dia. Això és el que ens ha empès, just abans de marxar de vacances, a dedicar el darrer monogràfic del curs al plaer, un àmbit que a més a més creiem molt poc reflexionat des d’una perspectiva ètica. Editorial. Revista Valors, núm. 62
 
Les revistes
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat