Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Souad Massi i les músiques d'Algèria protagonistes al Sons > Sons dedica la portada a aquesta dona en la qual confluexien una veu espectacular i una gran capacitat per integrar les tradicions musicals mediterrànies.
Carretó de compraLes revistes L'Estris 169 ja ha sortit al carrer > Sota el títol “Família: necessitats emergents” Estris parla de la relació entre educació en el lleure i família
 
Revister
Carretó de compra El QUIOSC•CAT inicia la seva ruta per les Balears > Gràcies a l'acord de col·laboració tancat amb el Govern de les Illes Balears el QUIOSC·CAT es traslladarà a diferents poblacions de Ses Illes.
Les revistes
Carretó de compra Presentació de la nova revista Decine > La revista es presentarà en el marc del Festival de Cinema de Sitges diumenge 4 d’octubre a les 18.30h. Decine informarà de les novetats que es produeixen a la indústria audiovisual del nostre país.
Les revistes
Carretó de compra L’Associació de Dones Periodistes entrega els Premis de Comunicació no Sexista > El proper dia 7 d’octubre, al Saló de Cònsols de la Llotja de Mar de Barcelona s’atorgaran els Premis de la Comunicació no Sexista.
 
Les revistes
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat