Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Enderrock publica un especial sobre el rap en català > Enderrock entrevista At Versaris i d'altres grups que protagonitzen l’escena del rap en català.
Carretó de compraLes revistes Néixer com a mare > La revista Viure en Família aborda el tema de la maternitat des d’una òptica doble: la biològica i l’adoptiva.
 
Revister
Carretó de compra El QUIOSC•CAT acaba la seva ruta per les Balears > Després de quatre setmanes d’itinerància, el QUIOSC•CAT visitarà l’illa d’Eivissa del 22 al 25 d'octubre i tancarà així la ruta iniciada a principis del mes d’octubre a la població d’Esporles.
Les revistes
Carretó de compra Les reivindicacions d’Unió de Pagesos a La Terra > La Terra es fa ressò de les propostes presentades per Unió de Pagesos per acabar amb les desigualtats del mercat agroalimentari
Les revistes
Carretó de compra El suport de la família en la malaltia a Biorritmes > La revista destaca la importància de la comprensió familiar en malalties cròniques com són la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica.
 
Opinió
El naixement de l’Acadèmia del Cinema Català, la repercussió dels premis Gaudí i l’èxit de la primera festa del Cinema Català el passat mes de juny a Miramar són un reflex de moltes coses. Bàsicament, són la mostra que el cinema català ha adquirit maduresa, té voluntat d’existir amb veu pròpia i llueix qualitat. Jordi Roigé. Editor de Decine
 
Les revistes
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat