Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Darwin i l’Origen de les espècies a L’Avenç >La revista destaca que l’explicació bàsica del fenomen de l’evolució dels éssers vius continua essent la continguda en el llibre L’origen de les espècies.
Carretó de compraLes revistes Repàs a la llengua > Escola Catalana analitza la situació de la llengua en tot l’àmbit territorial.
 
Revister
Carretó de compra Bonart celebra el seu desè aniversari > La revista celebra el seu aniversari el dia 5 a la Fundació Vila Casas (Espai Volart) de Barcelona i el dia 6 a la Fundació Espais de Girona.
Les revistes
Carretó de compra Presentació del Fòrum Auriga a Figueres > La directora de la revista va presentar el Fòrum dilluns passat a la Capital de la Cultura Catalana juntament amb el regidor de Cultura, Ciro Llueca, i el comissari de Figueres 2009, Joan Manel Soldevilla.
Les revistes
Carretó de compra Sons de la Mediterrània organitza el circuit Folc > Aquest cap de setmana el circuit es podrà gaudir a Sant Celoni on hi actuaran Dekrèpits, 21 Boutons i El Pont d'Arcalís.
 
Les revistes
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat