Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Benzina arriba a les 40 portades > Benzina celebra la seva arribada al número 40 amb la satisfacció d’estar fent allò que els agrada fer.
Carretó de compraLes revistes L’Esquitx ens porta el Nadal > Les aventures i els personatges i herois més divertits a l'Esquitx.
 
Revister
Carretó de compra L’Avenç publica una 2a edició del llibre Una educació francesa de Joan-Daniel Bezsonoff > Després del gran èxit de crítica i lectors del llibre L’Avenç publica una segona edició amb 10 nous relats inèdits, que amplien el diccionari personal de joventut de Bezsonoff.
Les revistes
Carretó de compra Nous Horitzons presenta el seu darrer número > El passat dia 19 de novembre va tenir lloc a la seu de la CONFAVC la presentació del darrer número de la Revista Nous Horitzons sobre "Els Barris Invisibles"
Les revistes
Carretó de compra Presentació de les dades de la 5ª onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura > Juntament amb les dades es va presentar un interessant treball que medeix la dieta mediàtica i cultural dels joves de 14 a 25 anys.
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat