Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Noves tecnologies i lleure educatiu > La relació entre l’educació en el lleure i les noves tecnologies és el tema central del número de novembre-desembre de l'Estris.
Carretó de compraLes revistes Nuvis en paper i digital > La revista incrementa el total d’edicions anuals augmentant les que publiquen en format digital.
 
Revister
Carretó de compra ONGC fa entrega dels seus III Premis > En el marc del seu 10è aniversari la revista ONGC farà entrega avui dels seus III Premis a l’Auditori del Petit Palau.
Les revistes
Carretó de compra Dialogal organitza la Taula Rodona “El viatge i l’espiritualitat” > L’acte tindrà lloc dijous 17 de desembre a la casa Elizalde de Barcelona a les 19.30h. Hi participaran Halil Bárcena, Maria Jesús Martí i Daniel Rodrigo.
Les revistes
Carretó de compra A lesrevistes.cat les dades viatgen amb més seguretat > En el seguit d’actuacions conjuntes entre l’APPEC i DRAC telemàtic s’engloba aquesta acció que fa que totes les dades personals que es demanen viatgin fins al seu destí de manera encriptada i amb servidor autenticat.
 
Opinió
El dia 1 d’octubre va entrar en vigor el cobrament de la taxa per rescats i salvaments de persones en el medi natural. La mesura ja s’havia anunciat el mes de juliol passat. Aquest anunci va posar en alerta les redaccions de molts mitjans de comunicació generalistes, que hi van trobar un bon filó de cara a l’estiu. El titular estava servit: “Els Bombers de la Generalitat cobraran els rescats de muntanya a Catalunya”. Revista Vèrtex, núm 227
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat