Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Eben publica el seu primer número del 2010 > El número 64 de la revista Eben Interiors descobreix l’arquitectura de la medina vella de Ghadames i l'obra d'interiorisme de la Joieria D.
Carretó de compraLes revistes Número de Carnaval de La Revista de les Tres Bessones > Les bessones entrevisten Pep Parés i la Bruixa Avorrida comparteix amb nosaltres secrets i consells.
 
Revister
Carretó de compra El Triangle celebra el vintè aniversari > La revista ho ha celebrat amb un número especial i està preparant una gran festa el dia 3 de febrer al Foyer del Palau de la Música.
Les revistes
Carretó de compra El Baròmetre presenta les dades d’audiència de la sisena onada > Juntament amb les dades es va presentar un estudi sobre la comunicació a Catalunya durant el 2009 que revela que les revistes en català han incrementat la seva penetració en un 15% i han assolit una audiència de 1.695.000 lectors.
Les revistes
Carretó de compra L'APPEC a la Fira Expolangues de Paris > Una representació de l'APPEC explicarà quin és el treball que es realitza des de l'Associació i presentarà el Catalan Magazine, una publicació que presenta una selecció d'articles publicats prèviament a diverses revistes, en la seva traducció a l'anglès.
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat