Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Quim Monzó a l'Avenç > Un repàs a l'obra d'aquest autor amb motiu de l'exposició que té lloc al centre Arts Santa Mònica.
Carretó de compraLes revistes 400 anys d'astronomia moderna a Mètode > El monogràfic central de l’últim número de la revista Mètode se centra en l’evolució de l’astronomia des de la fita que van marcar les primeres observacions amb el telescopi de Galileu Galilei el 1609.
 
Revister
Carretó de compra Nou disseny de la revista Cooperació Catalana > La revista redissenya maqueta i portada amb la voluntat que els seus continguts també tinguin atractiu estètic i visual.
Les revistes
Carretó de compra L’APPEC signa un acord amb Esquerra per promocionar el quiosc digital > L’APPEC ofereix als militants i simpatitzants d’aquesta formació tres subscripcions gratuïtes a revistes digitals.
Les revistes
Carretó de compra Ja és al carrer la revista Excursionisme > La revista fa un recorregut per pics d'arreu del món, de l'Iran a Bulgaria gaudint de la major diversitat topogràfica.
 
Opinió
Els mitjans en van farcits, les darreres festes de Nadal han estat claus en la difusió del concepte de digitalització, ja que la Unesco ha presentat la seva biblioteca digital mundial, amb accés gratuït a més de 1.500 documents en 40 idiomes: des de gravats, fotografies, documents sonors, llibres i revistes. Frederic Callís, vicepresident de l'APPEC
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat