Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes El teatre als centres penitenciaris a Benzina > La revista publica un reportatge d’Oriol Osan sobre el teatre que es cou als centres penitenciaris de Catalunya.
Carretó de compraLes revistes Les 100 millors cançons del pop català del segle XXl > La revista Enderrock ha escollit la llista de les 100 millors cançons del pop en català de la dècada.
 
Revister
Carretó de compra El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya impulsa la campanya“A Catalunya, fem créixer el verd” > L’entitat que edita la revista La Gaseta és una de les impulsores de la campanya “A Catalunya, fem créixer el verd” que vol promoure el canvi cultural envers la cultura de les flors i les plantes.
Les revistes
Carretó de compra Valors entrevista l’escriptor Josep Maria Espinàs > Valors dedica el monogràfic del mes d'abril a parlar de la cultura, entesa com una expressió de la forma en què l'home viu i pensa sobre si mateix i la societat que l'envolta. Per reflexionar sobre això entrevista l'escriptor Josep Maria Espinàs
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat