Si no veieu bé aquest missatge feu click aquķ
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Personatges de la contracultura catalana > El nśmero 47 de la revista Benzina s’obre amb el reportatge de Morir de dia, el documental que s’estrenarą prņximament i que descriu quatre personatges de la contracultura catalana.
Carretó de compraLes revistes El Borja que va ser sant > Sąpiens descobreix les dues cares del duc de Gandia, el duc que va ser sant.
 
Revister
Carretó de compra El QUIOSC•CAT serą present a la Setmana del Llibre en Catalą > A partir de divendres 10 de setembre i fins al diumenge 19 el QUIOSC•CAT estarą instal•lat al Parc de la Ciutadella de Barcelona en el marc de la 28a Setmana del Llibre en Catalą.
Les revistes
Carretó de compra L’APPEC estrena Canal You Tube > Aquest mes de setembre l’APPEC ha estrenat el seu propi Canal You Tube on s'hi poden trobar els espots de les revistes associades.
Les revistes
Carretó de compra Valors consolida la seva pota radiofņnica > L'espai setmanal de vint minuts que fins ara oferia la revista Valors a Rądio Estel es converteix en un programa d'una hora de durada.
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en catalą Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periņdiques en Catalą
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat