Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Turisme, entrevistes i reportatges a TopGirona > La ruta dels àngels de Girona, un passeig per Sant Martí d'Empuries i una entrevista amb l'escultor Lo són, entre d'altres, els continguts del nou número.
Carretó de compraLes revistes L’educació lenta a Viure en família > La revista remarca que cal trencar els tabús de la lentitud, ja que el moviment slow dóna una oportunitat a tots aquells que són exclosos perquè el seu ritme no és l’adequat.
 
Revister
Carretó de compra Taula de comunicació celebra el seu desè aniversari amb presència a les festes de la Mercè > La Taula de Comunicació participarà en la Mostra d’Associacions de la Mercè i dedicarà el tema de l'estand a la celebració del seu desè aniversari.
Les revistes
Carretó de compra Kelar, guanyador del concurs Hiphop.cat organitzat pel Grup Enderrock > La final d'aquest certamen, organitzat pel Grup Enderrock, va celebrar-se el dissabte 18 de setembre al CCCB de Barcelona, en el marc del festival Hipnòtik.
 
Opinió
Que som Europa i europeus ens ho diuen però encara costa assumir-ho; tampoc és fàcil la creació d’una república federal europea, on conviuen tantes llengües, cultures i interessos diferents. Heu sentit algun nord-americà que digui que és de Califòrnia, Nova York... en un primer terme? Gairebé cap. Doncs nosaltres haurem d’aprendre a dir que som europeus en primer terme i gràcies a la cultura universal de proximitat. Ricard Planas. Revista Bonart núm. 131
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat