Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes Descobrir Catalunya arriba als 150 números > La revista fa un repàs dels 150 números i s'acosta a diversos indrets de la mà d'escriptors catalans.
Carretó de compraLes revistes Vèrtex dedica el seu monogràfic al País Valencià > La revista s'endinsa en aquesta zona i en descriu els principals atractius per a la pràctica de l’excursionisme, els esports de muntanya i les activitats en l’entorn natural.
 
Revister
Carretó de compra Gran èxit del QUIOSC•CAT a Tarragona > Tarragona va acollir la mostra itinerant de revistes de l'APPEC que va rebre la visita nombroses persones que es van interessar pel gran ventall de publicacions que hi podien trobar.
Les revistes
Carretó de compra II Premi D'Estil > La revista D’Estil celebrarà el lliurament del II Premi D’Estil el proper dijous 25 de novembre a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà de Figueres.
Les revistes
Carretó de compra La Fundació Josep Irla convoca el Premi d'Assaig Breu Irla 2011 > L'objectiu d'aquest Premi és el d'estimular l'estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans, així com el seu pensament.
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat