Si no veieu bé aquest missatge feu click aquí
Les revistes Destacats de la setmana
Actualitat
Carretó de compraLes revistes La fira Cersaie al BC+R > La revista ofereix propostes de peces ceràmiques i equipaments de bany que captivaran els espais de la llar.
Carretó de compraLes revistes Al novembre música i castanyes a La revista de les Tres Bessones > Panellets i castanyes, música, excursions i moltes aventures de la mà de les Tres Bessones.
 
Revister
Carretó de compra Els caps de llista a la revista Àmbits de Política i Societat > La revista presenta el recull dels discursos pronunciats pels caps de llista de les formacions polítiques que van participar en el cicle de sopars-tertúlia organitzat pel Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durant els mesos de maig i juny.
Les revistes
Carretó de compra La revista Articles ofereix als seus lectors el llibre El tractament integrat de les llengües > El tema central parla de la consecució d'una formació lingüística bàsica per a tots els escolars, independentment de la seva llengua familiar i de l'àmbit cultural de què provinguin.
Les revistes
Carretó de compra Lliurament dels Premis Fundació Roca i Galès 2010 > La Fundació Roca i Galès que edita la revista Cooperació Catalana lliurarà dijous 18 de novembre al vespre els Premis de la Fundació.
 
Quiosc.cat
 
Les revistes.cat el portal de les revistes en català Borsa de treball de Les revistes.cat Guia de mitjans on line
 
» vull donar-me de baixa dels titulars
Appec APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català
Rambla Catalunya, 10-4t 08007 BARCELONA » appec@appec.cat